Tablă cutată

Tabla-cutata-T8

T8


Tabla cutată T8 este produsă din tablă din oțel, zincată pe ambele parți și protejată cu poliester. Se folosește în special la fațade, garduri sau plafoane dar se poate monta și pe acoperiș ca învelitoare.

Tabla cutată LUDWIK T8 este produsă cu o grosime nominală între 0,3 - 0,5 mm, în funcție de cerințele construcției lungimea standard a modulelor este cuprinsa între 0,500 m și 13,5 m. Executarea modulelor cu lungimi diferite de cele standard se va face dupa consultarea prealabila a consultantului tehnic LUDWIK.


Tabla-cutata-T18

T18


Tabla cutată T18 este produsă din tablă din oțel, zincată pe ambele părți și protejată cu poliester. Se folosește în special la fațade, garduri sau plafoane dar se poate monta și pe acoperiș ca învelitoare.

Tabla cutată LUDWIK T18 este produsă cu o grosime nominală între 0,3 - 0,5 mm, în funcție de cerințele construcției lungimea standard a modulelor este cuprinsă între 0,500 m și 13,5 m. Executarea modulelor cu lungimi diferite de cele standard se va face după consultarea prealabilă a consultantului tehnic LUDWIK.


Tabla-cutata-T18-Sinus

T18 Sinus


Tabla cutată T18 Sinus este utilizată pentru construcția și renovarea clădirilor din domeniul civil, industrial și agricol, atât pentru acoperiș cât și pentru pereții interiori și exteriori. Este soluția ideală pentru construcțiile cu termen scurt de predare, cu buget redus de construcție și cerințe estetice superioare.

Tabla cutată LUDWIK T18 Sinus este produsă cu o grosime nominală între 0,3 - 1,5 mm, în funcție de cerințele construcției.


Tabla-cutata-T35

T35


Tabla cutată T35 de la LUDWIK este produsă din tablă din oțel, zincată pe ambele părți și protejată cu poliester. Materia primă de calitate superioară permite utilizarea tablei la placarea fațadelor în special a clădirilor comerciale și industriale. Se poate monta și pe acoperiș ca învelitoare. Înălțimea cutei este de 35 mm.

Tabla cutată LUDWIK T35 este produsă cu o grosime nominală între 0,4 - 1,0 mm, în funcție de cerințele construcției.


Tabla-Cutata-T45

T45


Tabla cutată LUDWIK T45 este produsă din tablă din oțel, zincată pe ambele părți și protejată cu poliester. Se folosește la realizarea acoperișurilor cu pantă mică și în cadrul planșeelor intermediare. Este soluția ideală și economică pentru construirea și reabilitarea spațiilor cu destinație: depozite, centre comerciale, unități de producție, ferme agricole, silozuri, grajduri, centre sportive, săli de sport etc.

Tabla cutată LUDWIK T45 este produsă cu o grosime nominală între 0,4 - 1 mm, în funcție de cerințele construcției.


Tabla-cutata-T60

T60


Tabla cutată T60 este folosită în special la construcțiile cu utilizări industrial (depozite, hale industrial, construcții comerciale etc). Se folosește ca suport pentru acoperișuri tip terasă cu pantă de până la 5°, în combinație cu produse termoizolante și de acoperire finală. Tabla cutată T60 este utilizată de constructori și la cădirile etajate în cadrul planșeelor intermediare.

Tabla cutată LUDWIK T60 este produsă cu o grosime nominală între 0,5 - 2,5 mm, în funcție de cerințele construcției.


Tabla-cutata-T85

T85


Tabla cutată T 85 este folosită în special la construcțiile cu utilizări industrial (depozite, hale industrial, construcții comerciale etc). Se folosește ca suport pentru acoperișuri tip terasă cu pantă de până la 5°, în combinație cu produse termoizolante și de acoperire finală. Tabla cutată T 85 este utilizată de constructori și la cădirile etajate în cadrul planșeelor intermediare. Înălțimea cutei este de 85 mm.

Tabla cutată LUDWIK T85 este produsă cu o grosime nominală între 0,75 - 2,5 mm, în funcție de cerințele construcției.


Tabla-cutata-T153

T135


Tabla cutată LUDWIK T135 este utilizată la construcțiile industriale, în special la cele care necesită deschideri mari. Înălțimea cutei este de 135 mm, distanța dintre cute 40 mm și deschizătura cutei 270 mm.

Tabla cutată LUDWIK T135 este produsă cu o grosime nominală între 0,75 - 2,5 mm, în funcție de cerințele construcției